Arena Națională București a beneficiat de montarea rapidă a sistemului de iluminare LED pentru
UEFA EURO 2020

June 2021

Arena Națională București a beneficiat de montarea rapidă a sistemului de iluminare LED pentru UEFA EURO 2020

BUCUREȘTI, ROMÂNIA – Ca parte a pregătirilor pentru a fi gazda UEFA EURO 2020, Arena Națională București a fost dotată cu un sistem de iluminat LED de ultimă generație – o lucrare proiectată, livrată și finalizată în doar două luni.

Noul sistem LED a fost instalat pentru a îmbunătăți iluminatul cu halogenuri, deja existent, pentru a corespunde standardelor transmisiilor de televiziune impuse de UEFA pentru acest eveniment mondial. Noua sursă de iluminat a fost proiectată și realizată de Musco, utilizând sistemul Total Light Control—TLC for LED™.

„Acum suntem convinși că vom avea parte de un eveniment EURO spectaculos”, a declarat Florin Șari, Lider al Structurii Locale de Organizare a EURO 2020 la București. „Vom câștiga un stadion capabil de a găzdui orice competiție de top de acum înainte.”

La fel de impresionante precum tehnologia noului sistem, sunt și viteza și eficacitatea cu care a fost executat proiectul. După ce Federația Română de Fotbal a confirmat achiziția în data de 17 martie, proiectarea și montarea au început imediat și sistemul a fost expediat din Statele Unite pe 9 aprilie. Instalarea sistemului a fost finalizată doar patru săptămâni mai târziu, iar sistemul de iluminat era pregătit de utilizare pe 15 mai.

„De la construcția deosebită a acestui proiect până la tipul de execuție accelerat, am avut de depășit multe obstacole”, a declarat Jeff Rogers, Președinte al Musco. „Arena Națională București și echipa sa merită multe laude. Acesta a fost un parteneriat în adevăratul sens al cuvântului, a fost o plăcere deosebită să lucrăm cu ei și așteptăm cu nerăbdare ca stadionul să fie centrul atenției mondiale în această vară, precum și în viitor.”

Noul sistem TLC for LED™ dispune de aceeași tehnologie instalată în mai multe de 15 stadioane englezești Premier League, precum și în alte locații europene celebre, cum ar fi San Siro, arena Veltins, și Stade Louis II, printre altele.

Mai multe despre Musco Lighting

Încă din 1976, Musco s-a specializat în crearea și proiectarea sistemelor de iluminat pentru locații sportive și locații de dimensiuni mari cu inovații în calitatea de iluminat, reducerea efectului de orbire și controlarea iluminării, conform cerințelor proprietarilor obiectivelor, utilizatorilor, vecinilor și cerului de noapte. Tehnologia de sistem Musco TLC for LED™ oferă un nivel de control al iluminării și o uniformitate care nu pot fi egalate și este soluția aleasă de stadioanele de cartier, stadioanele și arenele universităților și profesioniste, pistele internaționale de curse și evenimente globale, precum jocurile olimpice. Musco garantează soluțiile sale de iluminare LED prin intermediul garanției de termen lung, aplicabilă atât pieselor cât și manoperei, care elimină costurile și problemele legate de mentenanță ale clienților.

Contact

Musco Lighting
Eduardo Zamarripa
+1 641-676-2652
media.relations@musco.com